×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/08.11.17_02
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні в семінарійному храмі була відслужена урочиста Божественна Літургія, приурочена пам’яті святого Великомученика Димитрія Солунського, який є покровителем братства Центру Душпастирювання Силових Структур.

Що ми можемо сказати про цього  святого? Однозначно те що він  був дуже хороброю людиною, мужем віри, котрий своїм мучеництвом засвідчив  віру в Христа. Для учасників братства ЦДСС св. Димитрій є натхненним заступником, великим молільником та прикладом мужності, яка необхідна майбутнім капеланам у важкому служінні.
    З нагоди свята ввечері відбулася чергова зустріч учасників  Капеланського  братсва з метою розгляду важливих на сьогодні питаннь та представлення нових  ідей щодо праці і розвитку. Також брати-капелани на чолі з головою братства Олексієм Лупієм привітали з  іменинами бр. Дмитра Рожелюка, бажаючи наснаги до служіння, терпеливості та витривалості - чеснот, які були притаманні його Покровителю. Збори братства завершились спільною молитвою до Пресвятої Богородиці.  

стаття: Адам Іващишин
фото: Роман Везучий, Андрій Байдюк

Інформаційний центр ЦДСС

{gallery}08.11.17_02{/gallery}