×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/07.11.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні 5 жовтня відбулися відвідини військової частини Національної гвардії семінаристами з братства св. Дмитрія. З метою духовних бесід військовим  була представлена тема «Шкідливі звички та боротьба з  ними»

Духовний супровід надав о.Роман Костробій, котрий розпочав свою проповідь закликаючи всіх воїнів до певної призадуми та застанови над власним життям та  здаволося б малими дрібничками що ведуть до тяжких гріхів. Опісля була відслужена св. Літургія з участю братів ЦДСС.
Після  завершення  Божественної Літургії брати – семінаристи вирішили поділитися порадами та певними побажаннями для військових, щодо звичок у нашому житті. Також брати заторкували тематику  гріхів та таїнства сповіді, наголошуючи на її важливості в житті не тільки для духовних осіб а й кожного воїна зокрема. Військові ж в свою чергу проявляли своє зацікавлення  та інтерес в слуханні братів-капеланів.

стаття: Адам Іващишин
фото: Адам Іващишин

Інформаційний центр ЦДСС

{gallery}07.11.17_01{/gallery}

Вгору