×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/07.09.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні, 7 вересня, вперше в цьому навчальному році відбулася зустріч Центру Душпастирювання Силових Структур ім. св. вмуч. Димитрія Солунського. Розпочалося із молебня до св. свщм. Димитрія Солунського.

Очолили богослуження отці капелани: головний координатор Івано-франківської Архиєпархії о. Роман Зелеський та о. Віталій Кузьмин.

У своєму зверненні о.Роман наголосив на тому що таке капеланство для тих семінаристів, які вирішили вступити у спільноту ЦДСС. Поділившиль досвідом, він зауважив, що капеланське служіння не є легкою справою, а навпаки - дуже важким завданням, яке потрібно любити  всім своїм серцем. Братство має великого святого, а саме - св. Димитрія Солунського, який був військовим і водночас "Християнином з великої букви", який не зрікся своєї віри. На завершення, голова братства ЦДСС брат Назар Шпак розповів історію про утворення братства та його діяльність. Найважливіше - це жертовність та любов до своїх підопічних, адже тільки так вони зможуть побачити в нас Христа.

 


фото: Дмитро Дем'янів

стаття: Василь Сметанюк

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}07.09.17_01{/gallery}