×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/07.04.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

7 квітня на Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, у військовій частині № 1241 (м. Івано-Франківськ) Національної Гвардії України для військовослужбовців, що проходять строкову службу відбулася Служба Божа. Перед початком Літургії о. Роман Залеський звернувся до присутніх військовослужбовців з привітальним словом та наукою в якій наголосив на важливості Таїнств Сповіді і Пресвятої Євхрастії у житті кожного християнина.

Божественну Літургію очолив отець Роман Залеський, а Таїнство Сповіді уділяли отець Володимир Гринишин та отець Андрій Заліський. Своїм співом Літургію супроводжували брати-семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії: бр. Андрій Байдюк та бр. Володимир Солтан.

Після Служби Божої з духовними настановами до військових звернувся о. Роман. Капелан пояснив походження та значення свята Благовіщення. Опісля о. Роман окропив бійців свяченою водою та подарував їм на згадку образки.

Андрій Байдюк,
Володимир Солтан

{gallery}07.04.17_01{/gallery}

Вгору