×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/27.02.17_02
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

26 лютого, у Сиропусну неділю, учасники центру Дштастирювання Силових Структур їм свщмч. Димитрія Солунського відвідали військову частину Національної Гвардії 1241, де провели катехизацію на тему: пicт, молитва та милостиня.

Брати-семінаристи розповіли про те, якою є ціна посту та як боротися зі спокусами, базуючись на слова Христа: "Коли ви постите, не будьте сумні, як лицеміри: бо вони виснажують своє обличчя щоб було видно людям, як вони мовляв, постять." (Мт. 6, 16). Також під час катехизації було особливо наголошено на тому, щоб прощати одни одному та любити своїх ворогів.

На завершення, учасники ЦДСС розповіли притчу про братів, які несли Хрест до раю, адже ця притча заохочує кожного задуматися під час посту чи Я несу свій Хрест чи нарікаю. Кожен повинен зробити собі постанову поправитися, щоб викорінити гріх із свого серця і збудити щирий жаль за свої вчинки.

стаття та фото: Василь Сметанюк,
Учасник ЦДСС

{gallery}27.02.17_02{/gallery}