7 квітня Правлячий Архиєрей Бучацької єпархії Преосвященний Владика Кир Іриней Білик уділив священичі свячення префекту Івано-Франківської Духовної Семінарії о.диякону Андрію Євчуку, які відбулися у його рідному селі Базар, що на Тернопільщині.

З Преосвященішим Владикою співслужили о.д-р Олег Каськів - Ректор Семінарії, о.Ярослав Тимішак, о. Ярослав Шмадило - Духавники Семінарії, ігумен Улашківського монастиря о.Теодозій Крецул, парох церкви Різдва Пресвятої Богородиці міста Кременець о. Йосип Мандро та численне духовенство із сусідніх парохії. На закінчення Божественої Літургії о. Андрії Євчук подякував Владиці Іринею за великий дар священства, який отримав він з його святительських рук, подякував о. Ректору та отцям духівникам за їхню працю у вихованні його в семінарії.

Після цього о. Андрії Євчук уділив всім односельчанам та гостям цього торжества своє перше священиче благословення та подарував кожному пам'ятний образок на добру і молитовну згадку про цей день.

А 9 квітня отець Андрій Євчук відслужив першу Божественну Літургію у Семінарії в якій подякував милостивому Господові за дар покликання та за виховання у Семінарії. На закінчення Літургії о.Олександр Левицький - Віце-ректор Семінарії від імені всієї спільноти побажав отцю Андрію безмежних Божих ласк та світлого і бездоганного священства. Після закінчення Літургії о.Андрій уділив всім семінаристам благословення та подарував пам'ятні образки.

 

о. диякон А. Морквас
духовний куратор семнарійного
братства ім.Священномученика Йосафата