×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

26 жовтня у стінах Івано-Франківської духовної семінарії розпочалися реколекції на тему: "Як своїм життям уподібнитися до Христа." Духовним наставником і провідником на час реколекцій є о Олег Сухінський, який є випускником ІФТА.

Розпочалися реколекції із спільної молитви, у якій кожен семінарист просив ласки та помочі в Христа для більшого духовного зосередження і зростання у вірі. Насамперед отець Олег акцентував свої роздуми на те, що священики та семінаристи зобов’язані свідчити Ісуса Христа у різних колах суспільства, оскільки: "Люди – наслідують людей, а не Бога!" Також отець-реколектант зазначив, що Бог формує і навертає людину до себе, тому що це його мета, людина повинна тільки відкрити йому свою душу і серце, а також мати тверду віру у Його Провидіння. "Віра – це формат стосунків", - сказав отець, а також додав, що кожна сторона має мати свої зобов’язання у них. Люди повинні мати зацікавлення і повагу до Особи Ісуса Христа тому, що у Ньому є спасіння і Він є спасінням!

На завершення першої духовної зустрічі отець Олег попросив семінаристів виділяти більше часу і зусиль для духовного вдосконалення, щоб мати можливість добре поширювати Слово Боже.

стаття: Максим Малиш
фото:
Роман Везучий

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}27.10.18_02{/gallery}

Вгору