У суботу, 26 травня в стінах Івано-Франківської Духовної Семінарії відбувся «День відкритих дверей». Цього дня до нас мали змогу завітати молоді юнаки, які готуються до вступу до семінарії. Даний захід спрямований на те, щоб майбутні вступники могли краще ознайомитися з життям та побутом у семінарії.

Абітурієнтів вітали: ректор Івано-Франківського Богословського Університет, протоієрей, доктор Олександр Левицький, ректор Івано-Франківської духовної семінарії, протоієрей Олесь Будзяк, віце-ректор ІФДС і проректор ІФБУ, протоієрей, доктор Андрій Чорненко та головний духівник о. Ярослав Тимішак,

Цей захід розпочався молебнем до Богородиці, який очолив прот. д-р. Олександр Левицький у супруводі семінарійного гурту «Путь». Опісля закінченя молебню отці – настоятелі провели конференцію, розповівши про основні моменти навчання, семінарійної формації та спільнотового побуту семінариста.

Про духовну формацію як одну з найважливіших складових частин семінарійного життя  детально розповів головний духівник – о. Ярослав Тимішак. Після запитань абітурієнтів отці - настоятелі побажали всім успішно скласти іспити, щоб у майбутньому стати студентами наших навчальних закладів, а а на завершення всіх чекала  ескурсія стінами семінарії та університету.

Інформаційний центр ІФДС

Фото: Роман Везучий

Вгору