19 квіття семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщнм. Йосафата відвідали благодійний вечір духовної музики у виконанні християнського хору «Master’Singers», що складається із сотні виконавців під керівництвом диригента Ларрі Грейсона із США, штат Арканзас.

Концерт відбувався у академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка. Хористи виконували пісні, характерні для південної частини Америки, – у стилі ґоспел та спірічуелз.  Учасники хору живуть у 20 різних містах, але зустрічаються раз на місяць для спільних репетицій. Більшість хористів вперше в Україні, з них лише четверо раніше побували у нашій країні.

Тематику Арканзаський хор вибрав Великодню. Щоб тим, хто не володіє англійською, був зрозумілий текст пісень, на сцені відображався переклад на українську. «Master’Singers» завітали у Івано-Франківськ у рамках благодійного туру Україною. Головним організатором вечора був Майкл Готт – керіник благодійної організації MGI. Після чудового виступу хору всім присутні роздали компакт-диски із піснями «Master’Singers».

повідомив Гедзик Павло

Інформаційний центр ІФДС

Вгору