"Сьогодні, у Хрестопокліну неділю, намагаймося дивитися на Хрест як на ціну, яку Ісус заплатив за наше спасіння", – такими словами звернувся о. Михайло Віхоть до учасників Школи християнського аніматора, котра уже вшосте відбувається з благословення Архієпископа і Митрополита Кир Володимира Війтишина. Традиційно, місцем зустрічі є Католицька школа-гімназія святого Василія Великого.

День розпочався з тренінгу,  на тему "Лідерство", спікерами якого були п. Ірина Капраль – психолог-аніматор, та о. Петро Майба – керівник напряму католицького шкільництва комісії у справах освіти та виховання УГКЦ. Доповідачі поділились знаннями яким повинен бути справжній лідер. "Основною характеристикою лідера не є набір вмінь та навичок, істинний лідер – той, хто віддає себе заради ближнього, якого Господь посилає в цю хвилину"", – саме ці слова стали підсумком тренінгу.

Трішки розрухатися та помізкувати учасникам школи допомогли Софія Дубовик та Василь Кінах, провівши практичний тренін "Ігрології". Кожен з учасників школи мав нагоду не лише побавитись в захоплюючі ігри, а й навчитись чогось нового, щоби згодом передати це дітям.

Насамкінець гості з національної скаутської організації "Пласт" розповіли про свою діяльність, а також навчили майбутніх аніматорів в'язати різноманітні "скаутські" вузли. Недільний день, 11 березня, завершився спільною подячною молитвою.

Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

02.jpg 03.jpg 04.jpg

05.jpg 06.jpg 07.jpg

08.jpg 09.jpg 10.jpg

11.jpg 12.jpg 13.jpg

14.jpg 15.jpg 16.jpg

17.jpg 18.jpg 19.jpg

20.jpg