×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/18.12.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

З благословення Архієпископа і Митрополита Володимира Війтишина у місті Івано-Франківську в приміщенні Католицької школи-гімназії імені святого Васлія Великого 16 грудня 2017 року, відбулася третя зустріч Школи християнського аніматора. Активну участь взяли семінаристи ІФДС. Слухачі школи традиційно розпочали день з Божественої Літургії, яку очолив ректор Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата протоієрей Олесь Будзяк.

Під час своєї проповіді о. Олесь подякував учасникам за присутність і додав -"Дорогі аніматори, ми є тут не тому що самі так захотіли, а тому що Бог нас покликав. Пам`ятаймо, що працюємо для Бога та ближніх, Він є джерелом наших сил та натхнення. Завдання християнина - бути святим, а святим є той, хто рівняється на Господа".

Далі розповів притчу "Один монах, який прагнув змінити світ прийшов до настоятеля, із запитанням, що він має зробити для цього, на що той йому відповів - "Найперше тихіше зачиняй двері". Подібно є в нашому житті. Завжди починаймо з себе".

Опісля Літургії відбувся перший тренінг за темою "Англомовні табори та їх специфіка", який провела Анастасія Дорошенко. Наступним спікером був о. Софрон Зелінський, котрий розповів про матеріальну та духовну складові табору.

Також цієї зустрічі школу відвідали провідна актриса Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка - Тетяна Гірник а також співачка та заслужена актриса України - Галина Баранкевич. 

Гості поділилися з учасниками своїм досвідом і розповіли багато цікавих речей. Далі слідувала практична частина зустрічі під час якої слухачів школи поділили на команди, у кожній з яких вибрали лідерів, котрі мали придумати собі назву. Тоді відбулось найцікавіше - самі етюди. Кожен відчув себе трішки актором та надихнувся до наступної зустрічі.

День провели весело та креативно, а головне з Богом, і як уже стало доброю традицією, кожна зустріч розпочинається та закінчується спільною молитвою.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

{gallery}18.12.17_01{/gallery}