×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/07.12.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні,  7 грудня, у стінах Івано-Франківської духовної семінарії, згідно рішення українських католицьких єпископів, розпочалася безперервна двадцяти – чотирьох годинна молитва за Батьківщину, воїнство і народ. У цій молитві візьме участь вся спільнота братів і отців.

Розпочалось безперервне моління, словом віце-ректора протоієрея Андрія Чорненка, у своєму слові отець ділився переживаннями за наших страждаючих братів і сестер на сході нашої держави і за наших воїнів, що змушені терпіти важкі воєнні умови та проливати кров за нашу Батьківщину.

Віце-ректор  разом із спільнотою семінарійних отців   та братів молилися  до священномученика Климентія єпископа Римського,  мощі якого знаходяться у семінарійному храмі. Прохаючи святого Климентія допомоги та молитов у престолу Царя небесного, щоб його заступництво допомогло тим, які цього потребують: воїнам, які виконують свій обов’язок, страждаючим братам і сестрам нашим, усьому нашому народові.

По закінченні акафіста усі мали можливість отримати благословення мощами святого Климентія та приклонитися до них.

стаття: Назар Беляшин
фото: Роман Везучий

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}07.12.17_01{/gallery}