×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/27.11.17_03
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

27 листопада для нашої семінарійної спільноти відбувся вечір української пісні. На заході були присутні: ректор о. Олесь Будзяк, віце-ректор о. Андрій Чорненко, префекти: о. Іван Вінтоняк, д-н Юрій Сидір, бр. Петро Ців`юк.

Кожен курс мав змогу представити цікаву українську пісню і взяти участь у розважальній вікторині. Гра була спрямовані на знанні учасників у галузі музики, а також безліч цікавих запитань. Перемогу у вікторині одержав 3 курс. Кожен мав можливість чудово провести час та насолодитися чудовим співом. Також варто зазначити, що чудові пісні виконували отці нашої семінарії.

На завершення ректор прот. Олесь Будзяк подякував всім за гарний захід та нагадав, що сьогодні є день народження владики Софрона Мудрого. На його честь вся спільнота заспівала його улюблену пісню "Де ж наша слава".

стаття: Роман Кулиницак
фото: Роман Везучий

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}27.11.17_03{/gallery}