×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/27.11.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

У реколекційному будинку редемптористів, в селі Ямна з 17 по 19 листопада, відбулася ІІІ зустріч молоді та молодіжних провідників Львівської провінції Найсвятішого Ізбавителя. Участь у заході взяли також деякі семінаристи ІФДС.

Представники спільнот мали нагоду обговорювати загально важливі питання та проблеми проведення зустрічей, отримати тематичні настанови та надихнутися на подальший духовний розвиток.

Гостем та одним із мотиваторів цього з’їзду став секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ – Орест Геван. У своєму виступі він зумів чітко окреслити завдання, яке повинна перед собою ставити кожна християнська спільнота, а також її мету та організацію, як постійне явище.

Підсумовуючи зустріч, Орест сформулював важливі питання, які допоможуть молодій людині із визначенням своєї ролі у певному об’єднанні та у суспільстві загалом. Деякі з них: «Чи почуваюся собою у цій спільноті?», «Чи ставлю собі за мету пізнати щось або когось?» - спонукають до роздумів та вдосконалення.

Учасник з’їзду ділилися думками та ідеями щодо зацікавлення молоді у християнську спільноту власним прикладом, долучилися до нічних чувань під проводом сестер-редемптористок, розповідали про власний досвід переживання Бога, удосконалювалися у читанні Святого Письма, шляхом активних обговорень у біблійному колі, молились Літургію та вечірню, познайомилися з постаттю бл. Каспара Штангассенгера.

В кінці кожного дня молодь збиралася для обговорення почутого та пережитого у невимушеній атмосфері ігор та забав.

Організатори, а саме – отці, брати і сестри редемптористки очікують результативність такого зібрання та встановленням доброї комунікації між учасниками та провідниками спільнот з різних міст.

стаття: Зубрицький Іван
фото: Зубрицький Іван

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}27.11.17_01{/gallery}