×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/09.11.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

9 листопада в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового відбулися урочистості з нагоди дня народженння Високопреосвященнішого владики Володимира (Війтишина), Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського.

Розпочалося дійство з Архієрейської Божественної Літургії, яку очолив владика Володимир (Війтишина), йому співслужили отці з усієї Архієпархії. У своїх молитвах духовенство молилося за Україну і її народ, але особливо за преосвященнішого владику Володимира.

Під час проповіді владика звернувся до усіх присутніх із пастирським словом і щиро подякував усім. Він сказав: «Я всіх вас запросив до Божого храму, щоб спільно зі мною помолитися і віддати славу Всевишнньому Богу, насамперед за дар життя, за дар покликання, за ту велику Божу любов і ласку, яку Господь складає на мене і на нас всіх». На завершення проповіді владика побажав, щоб між усіма людьми була правда і любов, а Слово Боже лишалося в наших серцях.

Після завершення Літургії лунали численні слова привітань для Високопреосвященного Владики Володимира. Від імені семінарійної спільноти та професорсько-викладацького складу Митрополита привітали ректор Івано-Франківського Богословського Університету прот.  д-р Олександр Левицький та ректор ІФДС - прот. Олесь Будзяк. Вони побажали йому і надалі бути тим добрим та ревним пастирем для всіх вірних та справжнім батьком для спільноти. Також усі дякували владиці за його старанну працю на благо України, її народу і Христової Церкви і заспівали «Многая Літа!».

стаття: Святослав Коткевич
фото: Роман Везучий

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}09.11.17_01{/gallery}