×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/02.11.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

1 листопада відбувся вечір пам’яті великого Митрополита Андрея Шептицького, великого фундатора, заступника та провідника Нашої Церкви та всього українського народу.

Вечір розпочався молитвою Про Божу Мудрість, яку написав сам Андрей Шептицький.  Завдяки клопіткій праці організаторів цього дійства всі присутні могли почерпнути багато цінної інформації про цього видатного сина нашого народу. Брати розповіли про багатогранну працю митрополита у винограднику Христовому. Цей захід показав наскільки визначною постаттю був праведний Андрей. Ця людина творила не тільки свою історію, але й всього народу, адже віддала все своє життя на служіння Богові, людям та Батьківщині.

 На завершення, до слова був запрошений о. д-р Андрій Чорненко – віце-ректор семінарії, який від імені всього ректорату та братій висловив слова вдячності учасникам Культурно-мистецького відділу за підготований вечір. Також о. Андрій наголосив, що постать Андрея Шептицього є дуже близька для кожного з нас. Бо саме завдяки його титанічній були створені всі умови для створення нашої семінарії. Отець Андрій закликав всіх молитися до Господа про заступництво великого митрополита Андрея.

стаття: Назарій Дякун
фото: Роман Везучий

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}02.11.17_01{/gallery}