×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/20.08.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні, 20 серпня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин з пастирським візитом відвідав с. Козина, Тисменицького району. Під час урочистої Архієрейської Божественної Літургії Владика уділив дияконські свячення піддияконам Дмитру Гутнику та Андрію Чорнопиському.

 

«Як добрий воїн тільки в боротьбі може доказати, що він є добрий воїн, так і ми повинні доказувати своїм щоденним життям через любов до Бога і наших ближніх, що ми є добрі християни», - сказав Владика під час проповіді. У свою чергу ми: ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники та вся семінарійна братія бажаємо диякону Дмитру бути гідним воїном у війську Христа та приєднуємось до цих побажань. Разом із Владикою-митрополитом заохочуємо  новопоставленого диякона оправдати надії, які покладає на них Церква Христова, та обіцяємо духовну підтимку, щоб гідно вистояти на служінні у цьому грішному світі.

Фото надані прес-службою Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ
{gallery}20.08.17_01{/gallery}

Вгору