×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/11.05.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

10 травня в Івано-Франківській Духовній Семінарії імені свщмч. Йосафата розпочався футбольний турнір. Даний турнір проходить на футбольному полі мікрорайону Опришівці.

В семінарійному футбольному турнірі беруть участь команди 5 курсів, які з великою завзятістю доводять свої вміння, хитрість і витримку у футбольних баталіях.

Сьогодні в запеклій сутечці зустрічались команди 5 та 3 курсів, а також високий рівень гри показували команди 1 та 2 курсів. Підтримував семінаристів у їхніх футбольних звершеннях в перший день турніру віце-ректор ІФДС прот. Андрій Чорненко.

Це футбольне дійство вже традиційно проводиться кожного року з метою спортивно-культурного оздоровлення семінаристів та підготовки семінарійної футбольної команди, яка представляє ІФДС на різних футбольних турнірах.

Бажаємо всім гравцям осягнути успіх, здобути великі перемоги та отримати багато незабутніх емоцій від семінарійного футбольного турніру.

стаття: Володимир Юрків,
семінарист IV курсу,
фото: Олег Гаврилюк,
семінарист ІІ курсу

{gallery}11.05.17_01{/gallery}

Вгору