×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/29.04.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

У суботу, 29 квітня, у рамках проведення десятого ювілейного фестивалю Христового міста "Вгору серця" відбувся вело-мото-автопробіг вулицями міста, який був організований Молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за підтримки міської влади та друзів-партнерів. Участь у цьому заході взяли також і брати з нашої семінарії.

Розпочався він біля храму Богоявлення Господнього (вул. Вовчинецька, 200/a) молитвою і благословенням усіх учасників. Участь у велопробігу взяв єпископ-помічник Івано-Франківський УГКЦ Кир Йосафат (Мощич), міський голова Івано-Франківська п. Руслан Марцінків, численні велосипедисти, власники мотоциклів, ретроавтомобілів.

Біля храмів, які були по маршруту пробігу, усі учасники співали пасхальний гімн "Христос Воскрес"; під час зупинки біля станиці "Пласту" по вул. Павлика, де є зображення Митрополита Андрея Шептицького, учасники заходу помолилися за його прославу, а біля Меморіального скверу усі піднесли свої молитви за тих, хто у різні часи віддав своє життя за мир і спокій України.

Читайте також: Презентація фортепіанного альбому диякона Романа Коляди «Expectancy»

Біля храму Зіслання Святого Духа (вул. Коновальця, 105) усі прослухали Євангелія за подорожніх, завітали до храму, де могли ознайомитися з виставкою малюнків учасників конкурсу "Для Бога я створю найкраще".

Завершився пробіг біля храму Вознесіння Господнього (вул. Чорновола, 136/а), де Владика Йосафат поблагословив усі транспортні засоби та їхніх власників, міський голова п. Руслан подякував усім та запросив до участі у велопробігу з містами-партнерами, який відбудеться 6 травня в рамках святкування Дня міста.

Опісля усі учасники могли скористатися гостинністю парафіян, скуштувавши кави та чаю.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії
Фото: Назар Крук

{gallery}29.04.17_01{/gallery}