×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/26.02.17
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

25 лютого в Івано-Франківській Духовній Семінарії ім. свщмч. Йосафата відбувся урочистий вечір української пісні, в якому взяли участь семінаристи II-V курсів.

Українська пісня, українське слово – це душа нашого народу, в якій ми можемо побачити його силу, велич і славу, його страждання, війни та недолі, його гумор та постійний оптимізм. Це слово проникає глибоко в серце кожного українця, який відчуває у ньому себе самого частиною чогось більшого – частиною величної історії нашого краю, яка ніколи не загине, але завдяки нашій пісні завжди житиме у пам’яті всіх синів та дочок неньки-України.

Всі семінаристи чудовими українськими піснями та авторськими віршами сьогодні прославляли нашу прекрасну, близьку та милу серцю мову, яка в українських письменників часто називається солов’їною. Завдяки сьогоднішньому культурному вечору всі семінаристи та настоятелі ІФДС змогли проникнути цілою своєю душею у історію нашого краю, яка через пісні та вірші змогла стати для всіх присутніх надзвичайно реальною та близькою. Завдяки старанням всіх учасників пісенного заходу, згідно слів ректора ІФДС прот. Олеся Будзяка, кожен присутній мав змогу пробудити у собі справжній запал патріотизму та любові до нашої Батьківщини. На завершення, всі семінаристи та настоятелі ІФДС разом заспівали гімн України.

стаття: Августин Тимчак,
фото: Дмитро Дем'янів,
Інформаційний центр ІФДС

{gallery}26.02.17{/gallery}

 

Вгору