×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/28.12.16_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні, 28 грудня, у семінарійному храмі нововисвячений ієрей Віталій Козінчук, викладач ІФБУ та випускник нашої семінарії, відслужив приміційну Літургію.

Йому співслужили: прот. Олесь Будзяк, ректор Івано-Франківської духовної семінарії, прот. Андрій Чорненко, віце-ректор ІФДС, прот. Ярослав Тимішак, головний духівник семінарії, прот. Ярослав Шмадило, семінарійний економ, прот. Михайло Дзуль, секретар ІФДС, ієромонах Роман Кандрач, духівник нашої семінарії, о. Тарас Максимів та д-н Юрій Сидір – префекти ІФДС, а також д-н Михайло Паляк, студент VI курсу.

Після Євангельського читання до семінарійної спільноти звернувся нововисвячений ієрей. У своїй проповіді о. Віталій роздумував над сьогоднішнім Євангелієм, та навчав, що інколи коли ми приходимо до Господа з своїми питання, то він також нам може дати запитання у відповідь, відповівши на яке ми знайдемо вірний шлях.

Після Божественної Літургії з подячним та привітальним словом виступив отець-ректор. Перш за все о. Олсеь привітав о. Віталія у рідної семінарії а також подякував з першу Літургія відслужену у семінарійній каплиці, побажав опіки Божої, щоб гідно провадити священиче служіння.

Згодом о. Віталій уділив кожному благословення і подарував пам’ятку з нагоди ієрейських свячень та приміційної Літургії. На завершення усі заспівали ієрею Віталію Козінчуку «Многая літа».

Усі урочистості своїм співом супроводжувала літургійна група V курсу.

стаття: Роман Гулик,
фото: Дмитро Дем'янів,
Інформаційний центр ІФДС

{gallery}28.12.16_01{/gallery}

Вгору