×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/19.12.16_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні, 19 грудня, українці урочисто відзначають одне зі своїх улюблених свят – торжество св. Миколая Мир Лікійського Чудотворця. В цей день Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що в нашому місті, уділив ієрейські свячення для двох дияконів Івано-Франківської Архієпархії, випускників нашої семінарії: Богдана Тачинського та Ігоря Пасєки.

Митрополит Володимир очолив Архієрейську Божественну Літургію на якій Владиці співслужили сотрудники парафії а також віце-ректор ІФДС – прот. Андрій Чорненко і духівник семінарії прот. Роман Кандрач.

Згідно Чину поставлення ієрея, після Великого входу обидва диякони спершу тричі обійшли довкола престолу, а, відтак,  ставши навколішки, урочисто мовили символ віроісповідання та обіцянки послуху Святішому Отцеві, Отцю і Главі УГКЦ та Митрополиту і їхнім наступникам. Після цього Владика Володимир прочитав молитви ієрейських свячень. Опісля ж нововисвячених священнослужителів облачили в ієрейські ризи.

На завершення Служби Божої Митрополит Володимир склав слова привітання для новопоставлених священиків, зазначаючи, що метою їхнього служіння є працювати на славу Божу для спасіння повірених їм людських душ. Нововисвячений ієрей Богдан Тачинський також подякував Архієрею за велику довіру при уділенні ієрейських свячень та запевнив у ревній праці в Христовому винограднику.

Вітаємо новоієреїв та бажаємо їм плідно та ревно служити у винограднику Христовому для слави Божої та добра Церкви.

Джерело: прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

{gallery}19.12.16_01{/gallery}

Вгору