alt22 листопада, в Патріаршому центрі «Благовіст», що в м. Львові, відбулась робоче засідання викладачів духовних навчальних закладів УГКЦ з предмету «Вступ до Літургійних наук». Серед присутніх були викладачі з Тернопільського, Львівського, Дрогобицького та Івано-Франківського духовного навчального закладу.

Серед гостей був також і о. д-р Василь Гоголь, завідуючий кафедри Богослов’я Івано-Франківського богословського університету ім св. Івана Золотоустого та духівник семінарії. Розпочав засідання о. Василь Рудейко, доктор богослов'я, заступник голови Патріаршої літургійної комісії УГКЦ, священик храму священномученика Климентія Шептицького у Львові. У рамках зустрічі, було обговорено навчальні плани та літературу з даного предмету, а також запропоновано декілька базових пунктів, які повинні лягти в основу викладів зі «Вступу до Літургійних наук»

Надіємось, що подібні зустрічі послужать корисним матеріалом для вдосконалення фахівців у царині духовного та обрядового вчення Церкви та допоможе сіяти зерна Божого Слова у різних ділянках суспільного життя наших мирян і громадян в Україні.

Юрій Матійчик,
Інформаційний центр ІФДС