alt27 вересня в стінах Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата відбулася конференція ректорату. Метою цього заходу стало ознайомлення семінаристів з деякими нововведеннями, які стосуються правил та принципів семінарійного співжиття.

На цій конференції семінаристи мали змогу почути доповіді ректора ІФДС прот. Олеся Будзяка, віце-ректора прот. Андрія Чорненка та адміністратора архієпархіального будинку по вул. Василіянок 64 брата Івана Горнецького, а також подати свої пропозиції та роз’яснити певні питання.

Отці-настоятелі в особливий спосіб нагадали усім семінаристам про основні дисциплінарні та формаційні моменти життя в стінах ІФДС, а також ввели усіх присутніх в курс щодо певних нововведень, згідно яких семінарійна спільнота житиме протягом 2016-2017 навчальних років. Так, на сьогоднішніх доповідях особливо наголошувалось на дбайливому ставленні студентів до семінарійного добра, на підтримуванні нашої спільної семінарійної оселі в чистому та охайному стані.

 На завершення, ректор семінарії  о. Олесь Будзяк закликав всіх семінаристів до співпраці заради якнайкращого функціонування семінарійної спільноти.

стаття: Назар Беляшин,
фото: Дмитро Дем'янів,
Інформаційний центр ІФДС

001.jpg 002.jpg 003.jpg

004.jpg 005.jpg 006.jpg

007.jpg