alt16 вересня в стінах Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата відбулася конференція ректорату з нагоди початку нового навчального року. Метою цього заходу стало ознайомлення семінаристів, особливо студентів І курсу, з основоположними правилами та принципами семінарійного співжиття.

Своєрідна конференція є вже традиційною в ІФДС, адже кожного року виникає потреба унормувати основні принципи дисципліни, які охоплюватимуть увесь навчальний рік. На цьому заході семінаристи мали змогу почути доповіді ректора ІФДС прот. Олеся Будзяка, віце ректора – прот. Андрія Чорненка, префектів – о. Тараса Максиміва, дияконів Юрія Сидіра та Івана Вінтоняка.

Ректорат нагадав усім семінаристам про основні дисциплінарні та формаційні моменти життя в стінах ІФДС, а також ввів усіх присутніх в курс щодо певних нововведень, згідно яких семінарійна спільнота житиме протягом 2016-2017 навчальних років. На завершення, прот. Олесь Будзяк закликав всіх семінаристів до плідної співпраці та до формування справжньої семінарійної родини.

Інформаційний центр ІФДС

001из1-2.jpg 001из1-3.jpg 001из1-4.jpg

001из1-5.jpg 001из1.jpg