alt15 вересня до Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата були привезені мощі святителя Спиридона. Цей духовний подарунок для всіх семінаристів та настоятелів ІФДС зробив викладач ІФБУ та керівник хору «Благовіст» прот. Тарас Огар, який також детально розказав всім присутнім у семінарійному храмі про постать великого святителя та чудотворця, який ще за свого життя прославився глибокою молитвою, покорою та духовними дарами.

В рамках сьогоднішніх вечірніх розважань, в семінарійному храмі були відслужені мале повечір’я та молебень до святителя Спиридона, які очолив о. Тарас Огар у співслужінні з префектом ІФДС дияконом Іваном Вінтоняком. Під час богослужінь всі семінаристи та настоятелі мали змогу підійти і поклонитися мощам святого і попросити за його посередництвом у Небесного Отця для себе щедрих духовних ласк. Також о. Тарас подякував всім присутнім за чудову спільну молитву та особливо наголосив, щоб семінаристи, дивлячись на приклад життя святителя та інших святих, старалися наслідувати їхній приклад та не забували просити святих Божих угодників, щоб супроводжували та допомагали розвивати їм своє духовне покликання до служіння у Христовому винограднику.

На завершення, головний духівник ІФДС прот. Ярослав Тимішак від імені всієї семінарійної спільноти подякував прот. Тарасу за подаровану ним можливість разом молитися та розважати цього вечора над богоугодним та святим життям святого Спиридона, за посередництвом якого всі присутні сьогодні змогли отримати багато духовних дарів.

Інформаційний центр ІФДС

Вгору