altСемінаристи ІІ-го курсу Івано-Франківської Духовної Семінарії, з благословення отця-ректора  митр. прот. Олега Каськіва, провели Хресну Дорогу на парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що в селі Нараївка Більшівцівського протопресвітеріату.

Парафіяльна спільнота на чолі з парохом о. Миколаєм Цимбалістим тепло зустріли братів-семінаристів, які провели розважання над Страстями Христовими під музичний супровід і акапельний спів. Під час розважання Хресної Дороги, багато вірних могли проаналізувати своє життя та вчинки. Особливий акцент було покладено на Боже Милосердя. Велика  кількість парафіян, не стримуючи сліз, супроводжували молитовну програму щирим та тихим співом. Протягом цілої Хресної Дороги чимало мирян збудили в своєму серці жаль за гріхи, а опісля чого могли приступити до святої Тайни Покаяння.

Наступного дня, в неділю, о . Миколай під вокальний супровід братів-семінаристів відслужив Недільну Утреню та Божественну Літургію .

Доброзичливі усмішки мирян після Літургії свідчать про легкість та спокій в їхніх душах. Сподіваємося, що своєю молитвою та духовними розважаннями змогли достукатися до серця кожної людини,котра була присутня в храмі під час Хресної Дороги.

 

бр. Іван Скалівський,
семінарист ІІ курсу

                                                                                                                                                             

Вгору