10 лютого 2011 на прес-конференції в Українському Домі Блаженніший Любомир (Гузар) повідомив журналістам, що після відходу від керівництва УГКЦ він не має наміру цілковито полишати життя Церкви і суспільства. «…Я дуже б хотів провадити зустрічі з молоддю…» - зокрема зауважив Блаженніший Любомир.

Вже наступного тижня на свято Стрітення Господнього Владика Любомир візьме участь у круглому столі «Церква та університет як місце для свободи молодої людини». Захід відбудеться 15 лютого о 18.00 у Конґреґаційній залі Староакадемічного корпусу Національного університету «Києво-Могилянська академія». Його співорганізаторами є Товариство студентів-католиків «Обнова».

Під час круглого столу зі словом виступлять Блаженніший Любомир, а також директор Докторської школи НаУКМА д-р Михайло Винницький та представники товариства студнтства. Дискусія відбудеться навколо тез «Пізнайте правду і правда визволить вас» (Ів. 8, 32) та «У людини є лише один тиран – невігластво» (Віктор Гюго).

До участі у круглому столі організатори запрошують усіх, хто зацікавлений у темі зустрічі і хоче почути, як розуміє її Блаженніший Любомир.

www.ukma.kiev.ua/news/news_detailed.php

Вгору