У понеділок, 11 березня, в семінарійному храмі вперше відбулася конференція студентського самоврядування Івано-Франківської академії ім. Івана Золотоустого.

11 березня у Івано-Франківській духовній семінарії, в перший день посту, молилися Канон Андрея Критського. Богослужіння очолили ректор семінарій - о. Олесь Будзяк, віце-ректор - о. Андрій Чорненко і префект  о. Зореслав Михайльонко.

Ще з давнини у Східній Церкві є гарний звичай: перед початком Великоднього Посту, а саме, в Сиропусну Неділю, здійснювати обряд взаємного прощення.

09.03.2019р. у Львівській духовній семінарії Святого Духа з ініціативи Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата  відбувся міжсемінарійний турнір з волейболу.

 9-10 березня в Івано-Франківській духовній семінарії відбулися Дні духовної віднови. Духовні науки провадив о. Руслан Корнят.

 

У п’ятницю, 8 березня, в Івано-Франківській духовній семінарії з нагоди 205-річчя від дня народження видатного поета Тараса Григоровича Шевченка відбувся Шевченківський вечір «Дорога до Тараса».

6 березня у кінотеатрі «Люм’єр» відбувся показ фільму «Крути 1918». Семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії за підтримки ректорату також долучилися до перегляду.

Вгору