alt30 вересня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії імені свщмч. Йосафата прот. Олега Каськіва, у семінарійному храмі відбулося перше зібрання Братства Священномучиника Йосафата в цьому навчальному році.

Розпочалося зібрання з молебню до покровителя Братства свщмч. Йосафата. Богослужіння очолив о. Юрій Павлюк, духівник Братства. Після молебню о. Юрій привітав усіх членів з початком нового навчального року і побажав їм душевної радості, ревності, внутрішньої ласки та наснаги у виконуванні своїх обов’язків. Також привітав тих семінаристів, які цього року вирішили вступити в лави Братства. На завершення, духівник благословив усіх присутніх мощами св. Йосафата.

Опісля до привітань приєднався бр.Ігор Клюба, який є головою Братства. Він розповів про діяльність даної спільноти, про групи, які є в Братстві, обов’язки та плани на цей рік. Зокрема учасники Братства мають за місію побувати в школах, дитсадках та інших установах з Божим словом. Тож бажаємо всім терпеливості та плідної праці.

Микола Соловський,
семінарист III курсу

Вгору