×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/23.10.17_02
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

З благословення Митрополита Володимира Війтишина, перша зустріч ШХА відбулася 22 жовтня в Івано-Франківській Духовній семінарії. На неї завітали понад 60 заангажованих молодих людей з усієї Архієпархії та семінаристів ІФДС.

 

Метою Школи є вишкіл молодих людей для апостольської діяльності з дітьми та молоддю під час літніх таборів, а також під час катехитичної праці на парафіях протягом року, що дасть можливість покращити рівень і якість душпастирської діяльності. Навчальний курс передбачає щомісячні зустрічі, по закінчені яких молодь навчиться бути справжніми лідерами.

Програма розпочалася Божественною Літургією, яку звершив духівник семінарії прп. о. Роман Кандрач. Відтак організатори провели гру-знайомство. Опісля слухачі почули лекцію про те, чим є Школа Християнського Аніматора. Про це розповідав бр. Богдан Сабало, який є директором ШХА.

«Ідеєю цієї школи – є об’єднати християнських аніматорів для організації таборів по цілій Івано-Франківській Архієпархії. Сподіваємось, що цей проект дозволить нам наступного літа подарувати радість ще більшій кількості дітей та молоді, яких повірить нам Господь», - каже брат Богдан.

По завершенню лекції, о. Софрон Зелінській, ВС провів тренінг на тему «Хто такий християнський аніматор?».

Згодом на всіх чекав захоплюючий квест, та вивчення декількох бансів, що являються фундаментальною складовою анімаційних програм катехитичних занять.

Перший день навчання завершився спільною подячною молитвою за проведений день. Учасники школи роз’їхались по домівках з новим багажем знань, позитивними емоціями та в очікуванні наступної зустрічі.

Джерело: Івано-Франківська архієпархія УГКЦ

{gallery}23.10.17_02{/gallery}