×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/04.10.17_04
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

4 жовтня в Семінарійні каплиці відбулося чергове зібрання Братства Священномученика Йосафата, де учасники спільно молилися молебень до свого покровителя, який відслужив о. Юрій Павлюк, духівник Братства.

Опісля богослужіння до братів звернувся Голова Братства бр. Макар Михайло, розповівши про реалізовані плани Братства, а саме затвердження нової печатки Братства Священномученика Йосафата, презентував ікону св. Йосафата спеціально написану для даної спільноти. Також голова наголосив на важливості катехизації та харетативну діяльності, правила підписання угод із закладами. З новинами Церкви ознайомив  представник Інформаційного Відділу ІФДС бр. Іван Харевич. Важливою темою зібрання були також фінансові питання братства, які є нелише важливим фактором у діяльності спільноти, про ці та інші питання розповів Скарбник, бр. Віра Павло.

 На завершення бр. Михайло сказав : "Закликаю Вас до активної і плідної участі на Христовій Ниві. Ділимся тим, чим живемо, що для нас є важливе, а саме любов та милосердя Господнє"

Інформаційний відділ Братства Святого свщмч. Йосафата

стаття: Віталій Лесів
фото: Віталій Лесів

{gallery}04.10.17_04{/gallery}

Вгору