×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/21.10.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

20 жовтня у семінарійному храмі відбулася молитва у стилі Тезе. Молитовні розважання проводились за ініціативи молитовного гуртка Братства імені священномученика Йосафата, Архиєпископа Полоцького.

Основою цих розважань є молитовне перебування в тиші. Молитва у стилі Тезе є чудовою нагодою для кращого пізнання себе та покращення зв'язку з Богом.
Молитовні розважання у стилі Тезе дають змогу по-новому почути та пережити тишу, роздумати над словами пісень, уривками з Євангелія і молитов під супровід музичних інструментів. Цей молитовний стиль був заснованим братом Роже як дієвий інструмент для екуменічної молитви. Ця молитва об’єднує всіх християн у дусі згоди і любові, у простоті та доброті серця.

«Молитва Церкви така сильна, що, коли б ми були навіть більш безмовні від каміння, вона зробить наш язик легшим від усякого пера»
(св. Іван Золотоустий)

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}21.10.17_01{/gallery}

Вгору