altУ чудову, гарну, світлу і теплу неділю після Воскресіння ГНІХ, яка випала 29 травня і присвячена Жінці-Самарянці, відбулося Урочисте Святе Причастя для дітей, що навчаються у 4 та 5 класах Івано-Франківської обласної школи-інтернат, що розміщена у с. Угорники, м. Івано-Франківськ.

До урочистого дійства, дітей готували студенти Івано-Франківської Духовної Семінарії: бр. Михайло Макар та бр. Павло Віра, які є учасниками братства свщмч. Йосафата. До нелегкої праці братів, долучилися допомогою вихователі, педагоги та батьки, котрі бажали усе найкраще для своїх дітей.

Саме дійство відбулося на парафії влкмч. Юрія Побідоносця, с. Угорники, Південно-Східного деканату. Очолили Божественну Літургію о. Мирослав Татумиряк та о. Василь Смицнюк. І саме з їхньою допомогою діти  змогли поєднати і наповнити свої серця живою любов’ю Господа нашого Ісуса Христа, через Святе таїнство Покаяння та Пресвятої Євхаристії.

Після  Божественної Літургії, діти своїми устами висловили подяку Христу, через вірші та пісні. Опісля, отці з братами вручили кожній дитині молитовнички та пам’ятки про День Першого Урочистого Причастя. І так з гарним настроєм та  радісною усмішко, разом з батьками та з Ісусом у серці, діти вирушили по домівках прославляючи повсякчас Бога, що вчинив їм невимовну радість бути причасниками Його пресвятої Тіла і Крові.

Інформаційний відділ Братства свщмч. Йосафата

Вгору