×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/16.10.17_02
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

З 14 жовтня студенти Івано-Франківської Духовної семінарії УГКЦ беруть участь в «Ознайомчому курсі пенітенціарного служіння для семінаристів».

З благословення Блаженнішого Святослава цей курс був розроблений Департаментом Патріаршої Курії УГКЦ з душпастирства силових структур України та став частиною великого пасторального проекту 2017 р. Б.
З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина та за сприяння ректорату Івано-Франківської Духовної семінарії, зокрема отця-ректора Олеся Будзяка, семінаристи-випускники братимуть участь у проекті протягом першого семестру 2017/2018 навчального року. Програма курсу передбачає як практичні заходи, так і теоретичні заняття.
У супроводі в`язничних душпастирів о.Арсена Панчака та о.Василя Сливоцького семінаристи вже відвідали Івано-Франківську установу виконання покарань №12 (СІЗО) на свято Покрови Пресвятої Богородиці, взяли участь у спільній Св. Літургії в молитовній каплиці установи та поспілкувалися з ув’язненими.
В рамках програми семінаристи ознайомляться з історією християнської проповіді у в`язницях та основами пастирської опіки в пенітенціарній системі, а також послухають лекції пенітенціаріїв з основ криміналістики та пенітенціарної психології, дізнаються про різні види пенітенціарних установ та про дотримання прав людини в ув`язненні.
Сподіваємося, що «Ознайомчий курс пенітенціарного служіння для семінаристів» сприятиме глибшому усвідомленню покликання Церкви до особливого служіння милосердя в місцях несвободи.

Джерело: Молодіжна комісія Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

{gallery}16.10.17_02{/gallery}