×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/17.09.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

У неділю, 17 вересня, у мальовничому селі Раковець відбулася урочиста подія. В цей день наша Церква збагатилася ще одним чудовим священиком. Саме тут з рук Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира (Війтишина) ієрейські свячення прийняв префект нашої семінарії отець Іван Вінтоняк, який є уродженцем цього села.

На цю радісну подію прибуло численне духовенство: синкел у справах духовенства та священичих родин о. д-р. Олег Каськів, ректор ІФДС прот. Олесь Будзяк, віце-ректор прот. Андрій Чорненко, головний духівник прот. Ярослав Тимішак, духівник о. Роман Кандрач, економ о. Ярослав Шмадило , а також деканальні отці. Також на урочистості прибули семінаристи різних курсів, які переживали цю мить разом зі своїм наставником.

Під час самих свячень отець Іван склав присягу на вірність Богові, нашій Церкві та народу.

На завершення Літургії владика Володимир поблагословив і побажав нововисвяченому ієрею наснаги, терпіння та ревного служіння у Христовому винограднику. Отець Іван, у свою чергу, подякував Богові, владиці, батькам, семінаристам та всім за підтримку та опіку житті.

На кінець всі мали можливість спільно сфотографуватися з нововисвяченим ієреєм.

стаття: Роман Кулинцак
фото: прес-служба Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}17.09.17_01{/gallery}