alt11 жовтня закінчився чемпіонат з футболу в Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата. Варто нагадати, що цей турнір проходив на стадіоні с. Опришівці. Протягом трьох тижнів всі семінаристи мали змогу показати свою футбольну майстерність, зібраність та командний дух.

Уже традиційно, головним рефері цього футбольного турніру був ректор ІФБУ о. д-р. Олександр Левицький. Ректорат семінарії також підтримував студентів, вболівав за команди усіх курсів, радіючи перемогами та підтримуючи у невдачах.

Особливо варто відзначити, що всі команди чудово проявили себе в футбольному турнірі, показавши справжній дух суперництва. Варто також привітати та звернути особлив у увагу на переможців цього турніру. Так, цьогоріч перше місце дісталося команді VI курсу, друге - команді ІІ курсу, а третє - команді IV курсу. Цей футбольний турнір зумів підняти фізичний тонус семінаристів, укріпити їх командний дух та додати багато позитивних вражень та емоцій.

Отож вітаємо наших переможців та бажаємо їм так само наполегливо та завзято боротися у душпастирському служінні за спасіння душ.

стаття: Августин Тимчак,
фото: Дмитро Дем'янів,
Інформаційний центр ІФДС

001.jpg 002.jpg 003.jpg

004.jpg 005.jpg 006.jpg

007.jpg 008.jpg 009.jpg

010.jpg 011.jpg