22 квітня, у неділю мироносиць Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин очолив Божествену Літургію на завершальній зустрічі Школи християнського аніматора.

 

До Євхаристійної молитви долучились священнослужителі та усі спікери, котрі спричинилися до доброї формації учасників ШХА.

"Жінки-мироносиці стали праобразом тих жінок, котрі прислуговують близько Христового дому. Коли ми розважаємо над ними розуміємо те, що вони є близькі Христу, тому хочеться побажати вам бути так само близько Господа, тими, хто прислуговує Йому як у храмі, так і в повсякденому житті". З такими словами побажання звернувся Митрополит до слухачів школи, а по завершенні Літургії вручив організаторам ШХА подячні грамоти, а учасникам дипломи про завершення вишколу.

Для підсумку зустрічі присутні мали змогу почути тренінг від пані Ірини Вишинської - психолога, консультанта з психотерапії про "Особливості поведінки дітей підліткового віку". Та дізнатися, про досвід організації таборів Калуської МО СУМ в Україні.

Закінчився день спільною подячною молитвою за курс Школи християнського аніматора, що розпочався у жовтні 2017 року.

Джерело: Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ

День відкритих дверей

30 БЕРЕЗНЯ 2019 р. о 11:00

м. Івано-Франківськ

вулиця Софрона Мудрого (Гарбарська), 22

Вгору