×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/27.10.17_02
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

27 жовтня в приміщенні Івано-Франківського Богословського Університету імені Івана Золотоустого розпочалася офіційна частина ІV Міжсемінарійної науково-практичної конференції на тему: « Отець Єремія Ломницький та шлях до святості Станіславівських новомучеників».

Ректор ІФДС отець Олесь Будзяк радо привітав гостей та наголосив, що отець Єремія Ломницький завжди буде прикладом для кожного з присутніх. Далі до гостей звернулася Генеральна Настоятелька НДМ сестра Софія Лебедович, яка зазначила: « Для мене це велика честь: бути тут. Отець Єремія Ломницький – наш батько. Він має дуже великі заслуги перед народом».

Від імені міського голови Івано-Франківська звернувся заступник пан Олександр Левицький, який радо подякував за теплий прийом та відзначив важливість  існування такого величного закладу духовного типу, як семінарія. Далі від імені ректора Прикарпатського Національного Університету імені Василя Стефаника звернувся пан Олег Білоус, викладач, кандидат політичних наук. Пан Олег зазначив, що ІФДС та ПНУ дуже добре співпрацюють уже довгий період часу. Багато викладачів мають лекції і у Богословському Університеті.Також на конфренції були присутні представники Білоруської Греко-Католицької Церкви.

стаття: Роман Кулиницак
фото: Дмитро Дем'янів

Інформаційний центр ІФДС

{gallery}27.10.17_02{/gallery}

День відкритих дверей

30 БЕРЕЗНЯ 2019 р. о 11:00

м. Івано-Франківськ

вулиця Софрона Мудрого (Гарбарська), 22

Вгору