×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/16.09.2017_1
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні в Івано-Франківській Духовній Семінарії ім. свщмч. Йосафата була відслужена Архієрейська Божественна Літургія, на якій вся семінарійна спільнота разом просила у милосердного Господа багатих земних та небесних ласк для владики Йосафата Мощича, який сьогодні святкує свій день народження.

Очолив подячну Божественну Літургію Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський, Володимир (Війтишин). Йому співслужили:  Преосвященний Владики Йосафат (Мощич), синкел  у справах духовенства та священичих родин митр. прот. д-р. Олег Каськів, віце-ректор ІФБУ митр. прот. Борис Гобир, отці-духівники нашої семінарії, а також отці, що працюють в Курії Івано-Франківської Архиєпархії. Після завершення Богослужіння Митрополит Володимир урочисто привітав студентів І курсу, заохочуючи їх до глибокого духовного зростання, пильного виконання усіх обов’язків та послуху настоятелям. Також Владика привітав усіх студентів та настоятелів ІФДС з початком нового навчального року та побажав їм усім сил, наснаги, мудрості та второпності для доброго і плідного його завершення.

Відтак, Митрополит Володимир привітав владику Йосафата із його днем уродин та побажав йому міцного духовного здоров'я, сили та наснаги у нелегкому  служінні Богу та українському народові. До привітань приєдналися також отці-духівники і вся семінарійна спільнота. Після слів привітань вся семінарійна спільнота заспівала владиці Йосафату "Многая літа".

стаття: Юрій Федорчак,
фото: Дмитро Дем'янів,
Інформаційний центр ІФДС

{gallery}16.09.2017_1{/gallery}