×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/15.05.17_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

14 травня студенти Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата на чолі з ректором прот. Олесем Будзяком взяли активну участь в марші на захист життя та традиційних сімейних цінностей.

Такі суспільні акції є актуально необхідними, адже допомагають вірним виробити свою чітку суспільну позицію, яка базується на християнських засадах захисту гідності та неповторності людського життя, яке в наш час особливо знищується через практику абортів, що творять «культуру смерті». Св. Іван Павло ІІ чудово висловлює позицію Церкви стосовно абортивної ментальності: «Народ, який вбиває своїх дітей, не має майбутнього».

Як повідомляє прес-служба Івано-Франківської Архієпархії, колона зібралась біля драмтеатру о 15.00 та пройшла за маршрутом Незалежності - Вічевий майдан - Архікатедральний Собор до Площі Ратуші. На початку несли ікону Матері Божої Гваделупської, потім велику дерев'яну вервицю, а тоді йшли священики на чолі з Преосвященним Владикою Йосафатом Мощичем, влада та кілька сотень франківців.

Цей захід зумів закликати людей до творення спільного християнського суспільства, яке базується на фундаментальних сімейних цінностях та чітко стоїть на захисті кожного людського життя.

стаття: Августин Тимчак,
фото: прес-служба Івано-Франківської Архієпархії,
відео: JARMART NEWS 

{gallery}15.05.17_01{/gallery}