Уже десятий раз поспіль в Івано-Франківську відбувається фестиваль «Вгору серця». Його основним організатором є Молодіжна комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Цьогоріч в рамках фестивалю відбулася презентація документального фільму про Патріарха Йосифа Сліпого «Справа «Рифи», новий аудіоальбом «Expectancy» представив отець-диякон Роман Коляда, на центральному Вічевому майдані міста виступили хорові та естрадні колективи, пройшло урочисте нагородження переможців мистецького конкурсу «Для Бога створю найкраще». А також під егідою фестивалю у місті були організовані автомотовелоретропробіг та молитовний похід Вервиці.

Фестиваль «Вгору серця» діє в Івано-Франківську з 2005 року. Звично він триває декілька днів і завершується напередодні Дня міста. Його ініціювали практикуючі християни, назвавши фестивалем Христового міста. Як каже представник Молодіжної комісії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ о. Зеновій Слоїк, цей фестиваль є виявом певної християнської позиції: говорити вголос про Бога.

Джерело: Живе телебачення