×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/26.12.16_01
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Сьогодні, 26 грудня в семінарійному храмі Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата відбулася Божественна Літургія, яку очолив ректор семінарії - прот. Олесь Будзяк у співслужінні з настоятелями семінарії та нововисвяченим дияконом Михайлом Паляком, який є студентом VI курсу.

Цей дар дияконського служіння він отримав вчора з рук Преосвященного Владики Йосафата (Мощича), єпископа-помічника Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Після завершення Божественної Літургії, о. Олесь Будзяк від імені всієї семінарійної спільноти, щиросердечно привітав диякона Михаїла із цією знаменною подією у його житті. Він побажав нововисвяченому дияконові палкої ревності та безмежних Ласк Божих у його служінні на благо нашої Церкви та народу.

На завершення, вся семінарійна спільнота заспівала нововисвяченому диякону «Многая літа». 
Вся наша родинна спільнота бажає Вам, чесний дияконе Михайле, бути вірним Христові, досягнути святості і прикладом свого життя провадити до святості інших!

стаття: Юрій Матійчик,
фото: Дмитро Дем’янів,
Інформаційний центр ІФДС

{gallery}26.12.16_01{/gallery}

Вгору