alt17 травня 2016 року в Івано-Франківській Духовній Семінарії ім. свщмч. Йосафата відбулася зустріч випускників 2001 року.

Зустріч розпочалася із Божественної Літургії, яку очолив ректор семінарії митр. прот. Олег Каськів у співслужінні із ректором Івано-Франківського Богословського Університету прот. Олександром Левицьким та численним духовенством – представниками даного випуску. Отець-ректор у проповіді подумки переніс присутніх священиків у їхні семінарійні роки, пригадуючи час формування до священства та закликаючи завжди пам’ятати свою «alma mater», відвідувати її, а також молитися за семінаристів і їх наставників.

Варто зазначити, що серед випускників 2001 року є декілька священнослужителів, які на даний час працюють у нашій семінарії та Богословському Університеті: прот. Олександр Левицький, ректор ІФБУ, прот. Василь Гоголь, духівник семінарії і викладач університету, прот. Ярослав Тимішак, духівник семінарії і викладач ІФБУ, прот. Михайло Дзуль, секретар ІФДС та викладач Богословського Університету.

Божественну Літургію супроводжував мелодійним співом семінарійний гурт «De profundis».

Інформаційний центр ІФДС

Вгору