alt14 травня в Івано-Франківській Духовній Семінарії ім. свщмч. Йосафата був проведений уже традиційний захід для абітурієнтів – «день відкритих дверей».

Саме сьогодні юнаки, які готуються до вступу в семінарію, змогли ознайомитися із семінарійним побутом, навчальним та формаційним процесом в стінах ІФДС. В семінарійному храмі всіх абітурієнтів привітав ректор семінарії митр. прот. Олег Каськів та побажав їм гарно здати вступні іспити, щоб уже з вересня вони могли приступити до навчання в стінах ІФДС.

Ректорат семінарії провів для вступників та їхніх батьків пізнавальну конференцію та екскурсію, за допомогою яких усі присутні змогли по-справжньому пройнятися духом семінарійної спільноти. Головний духівник ІФДС прот. Ярослав Тимішак розказав про духовний провід в семінарії, після чого віце-ректор прот. Олесь Будзяк детально розказав про умови проживання в стінах ІФДС. Абітурієнти ознайомилися з житловим приміщенням семінарії, навчальним корпусом Івано-Франківської Архієпархії та змогли помолитися в семінарійному храмі.

бр. Августин Тимчак,
семінарист
IV курсу

Вгору