altСьогодні, 13 травня, в обласному центрі розпочався міні-футбольний турнір на кубок Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Попри дощову погоду охочих позмагатись за приз виявилось чимало: 20 дитячих команд та 9 дорослих.

На офіційне відкриття турніру в місцевий коледж фізичного виховання з’їхались численні гості, зокрема Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир та Єпарх Нью-Вестмінстерський (Канада) Преосвященний Владика Кен (Новаківський). Владики привітали учасників змагань, бажаючи всім незабутніх вражень та чесної боротьби, а опісля благословили присутніх освяченою водою. Також був присутній і віце-ректор семінарії прот. Олесь Будзяк, який прийшов підтримати наших братів, адже від семінарії виявили брати участь у даному турнірі відразу п’ять команд. Це представники майже всіх курсів. Бажаємо нашим семінарійним командам успіху в нелегкій боротьбі.

Мета цього спортивного дійства, за словами організаторів, є пропагування здорового способу життя серед наших парафіян, адже, згідно регламенту, у турнірі мають право брати участь виключно особи, котрі належать до парафіяльних спільнот.

Футбольні змагання заплановані на два дні, після яких будуть визначені переможці у двох вікових категоріях: діти (від 12 до 14 років) та дорослі (від 15 і старші).

Даний турнір відбувається за сприяння Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

За матеріалами: прес-служби Архієпархії

Вгору