24 листопада з нагоди храмового свята в Івано-Франківській духовній семінарії відбулися молитовні нічні чування організовані молитовним гуртком братства святого священномученика Йосафата.

13 листопада  у семінарійному храмі відбулося зібрання братства священомученика Йосафата. Зібрання розпочалося зі спільного молебня до покровителя спільноти - свщмч. Йосафата, яку очолив духівник братства о. Юрій Павлюк.

31 жовтня у семінарійному храмі відбулося зібрання братства священомученика Йосафата. Зібрання розпочалося зі спільного молебня до покровителя спільноти - свщмч. Йосафата, який очолив духівник братства о. Юрій Павлюк.

24 жовтня у семінарійному храмі відбулося зібрання учасників братства св. Священномученика Йосафата. Зустріч розпочалася молебнем до покровителя братства, який очолив префект семінарії отець Зореслав Михайльонко.

12 жовтня відбулося зібрання Братства ім. св. священномученика Йосафата на якому було обрано нового голову братства.

Зібрання розпочалося молитвою «Царю небесний...» та піснею до святого Йосафата «Пісню слави заспіваймо...».

«Студійський монах — це той, хто покликаний
сидіти в ногах Христа, як Марія,
і слухати що Бог хоче сказати йому»

владика Венедикт (Алексійчук)

У суботу, 28 квітня учасники Братства Священномученика Йосафата відвідали Свято-Успенську Унівську Лавру Студійського Уставу. Один із чотирьох в Україні і єдиний в УГКЦ монастир, що має статус лаври, найбільшого, найзначущішого монастиря. Це святиня з тривалою і давньою історією, що багато в чому відображає історію самої Української Церкви, з її періодами руйнувань та переслідувань, розквіту й відродження.

«Корінь всякого доброго діла це надія на воскресіння,  бо очікування нагороди скріпляє душу в добрій діяльності. Тому, всякий робітник радо трудиться, коли бачить за працю заплату»
св. Кирило Єрусалимський

 

25 квітня, відбулися збори Братства Священномученика Йосафата. Вони розпочалося з молебня до священомученика Йосафата, який очолив духівник братства отець Юрій Павлюк у співслужінні  диякона Романа Бойчука, який є почесний членом нашої спільноти.

Після Пасхальних вакацій, 18  квітня у семінарійній каплиці відбулися збори Братства Священномученика Йосафата. Традиційно зібрання розпочалося зі спільного молебня до покровителя спільноти - свщмч. Йосафата, яку очолив духівник братства о. Юрій Павлюк, опісля звернувся з короткою наукою, як вірити в себе та боротися зі страхом перед випробуваннями, який виникає в нашому служінні.

Вгору