altЗ 13 по 15 березня семінарійний гурт «De profundis» провадив Хресну дорогу на парафіях Сокальсько-Жовківської єпархії, а саме на парафіях м. Дубляни, смт. Куликова і Магерова, с. Замочку, Малехова і Підлісся.

Зокрема, слід зазначити, що брати-семінаристи завітали до військового госпіталю у м. Львові (вул. Личаківська, 26), де дали змогу призадуматися над Христовими стражданнями військовослужбовцям, які там проходили реабілітацію, щоб вони, йдучи слідами стражденного Спасителя, могли побачити сенс своїх терпінь, власної життєвої Хресної дороги. Хочемо висловити слова вдячності капелану цього госпіталю о. Петрові Терлецькому, який здійснює душпастирську опіку над нашими воїнами, допомагаючи їм пройти духовну реабілітацію, зокрема тим, які захищали Україну від агресора у зоні АТО.

Впродовж цього часу брати доносили вірним роздуми над Хресним шляхом Ісуса Христа, який віддав своє життя заради спасіння людського роду. Кожна Хресна дорога дає можливість вірним поглибити свою віру і досвідчити Божу любов, що у повноті проявилася на дереві хреста.

Особливістю цієї Хресної дороги є те, що в ній є спроба у світлі Христових страстей побачити причини тернистого шляху, який зараз проходить наша Україна. Тут міститься заклик, щоб кожний її громадянин своїм життям, вчинками, словами спричинився до того, щоб усунути причини несправедливості, беззаконня, і внести свій вклад у розбудову нашої Батьківщини.

Інформаційний центр ІФДС

Вгору